Což však třeba dnes se zjeví?
Anotace: Po příchodu domů, píšu, jak chci, komu.
Což však třeba dnes se zjeví?
Jako čistý obraz náhle,
sen je splněn, a já živý!
Dýchám ale ještě dále?
Tady stojí, nevidíš ji?
Zírám, hledám, kroutím hlavou,
v ruce svírám vlastní hýždi!
Dnes již časem dávno čpavou.
Nepříjde již, to vím jistě,
a konec jasně prozírá,
vyhasnul jsem, třeba příště,
pak kulka hlavu prodírá.
Komentáře (0)