Anotace: ze života marcipánu
Vanilkové mraky
jahodové rty
chtěl bych létat taky
do nebes jak ty
šlehačkové hory
z karamelu pole
nahá a bez metafory
sladká dívka moje
Bublinkové plány
vyprchaný stud
sny mé vůkol rozestlány
do pralinkových hrud
Tak stojíme nahoře
postavičky na dortě
milujem se protože
punč teče nám v aortě