Anotace: ...
Nejsem žádnej otrok
svojí polovičky
dneska snídám obrok
zítra ječné klíčky
doma jsem svým pánem
a ona je hravá
jen co ráno vstanem
už mě zaměstnává
jsem pán svého času
odboj léčím prací
zkrátka držím basu
a jsem splachovací
jasně, všechny ženský sou stejný, potvory
03.05.2013 19:47:48 | muchomůrka bílá