vědomí hrdlem přesýpacích hodin prošla tvář
Anotace: a setkala se s druhou
/
/
přesypem hlavy své
nápady
touhy
vzpomínky
do jedné
protřepem na obou koncích
za husté vlasy spolu
bez míchání
do drdolu
na jedné čáře společného snění
kde žádné slovo nutné není
kde ticho mluví
za nás oba
skládá slova
významy si tvoří
společným ohněm hoří
vědomí
jen jeden stín
dvě stopy v čerstvém sněhu
o něco delší
snad že asi v běhu
na místo kde se
spojení
to pevné navždy nezmění
pro jedno ze souladu vzešlé
znamení
/
/
Přečteno 528x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Radhuza, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Miriska, Truckle, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (2)