Struna
Rozehrála se ve mně struna
která se v růžové barvě rozplývá.
Zazpívá mi hlas
rozezní se do ňader.
Tíkot mladých koňader a sedmihlásků lásku bláznivou k sobě zvou
tou dubnovou oblohou protknutou příslibem otisku rtů.
Srdcovou kartu sejmul levou rukou.
Lukou okouzlen
trhá len
jen.
Přečteno 610x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Robin Marnolli, kudlankaW
Komentáře (4)
Komentujících (3)