Anotace: ...
Někdy chtěl bych v noci sen
být místo můry motýlem
a kreslit lidem křídly smích
a létat světem letních dní
Někdy chtěl bych v noci sen
být místo temna měsícem
a nočním chodcům svítit bledě
skrze mlhy, skrze šedě
Někdy chtěl bych v noci sen
být vánkem v stavu opitém
a s tvými vlasy hrát si vždy
než vrátím se zpět do pravdy
Někdy chtěl bych v noci sen
co nebyl by jen omylem
kdy líbal bych tě z tvojí vůle
sen beze lží a bez fabule
Někdy chtěl bych v noci sen
být všech barev odstínem
a vraždit všechno černobíle
a nastolovat kratochvíle
Někdy chtěl bych v noci sen
být opít namol vlastním snem
a utéct v říši všehomožna
a potopit se do rozkošna