módní kýč
v anketě
o nejhezčí tvářičku
dostaneš ode mě hvězdičku
na nebi součtu kladných hlasů
snad pro tu jemnost
záři vlasů
snad pro tu vůni jarních stromů
pro svůdný pohled
v mírném sklonu
do peřin odhodlání
odkud život vhání
tam vlevo co jak slunce za svítání
..zdobí hrudní koš
vezmeš si šaty nocí tkané
po jarních loukách rozsypané
měsíční nití dozlatova
zdobené
na nich něžná slova
že vedle tebe na molu krásy
jsou jenom stíny
a že tvé vlasy
září jak perla zrozená z moří
a ten tvůj účes plamenem hoří
nepálí
hřeje
na cestu svítí
do komnat vysněných
do jemných sítí
v objetí věčné
spojení duší
kde zášť a zloba
sotva moc tuší
na vrchol blaha
z vyhnanství ješitů
do tichých síní
samotného krále pocitů
Přečteno 599x
Tipy 11
Poslední tipující: Radhuza, Sýkorka07, Miriska, Amonasr, Robin Marnolli, hanele m.
Komentáře (13)
Komentujících (5)