projdu se mechem po špičkách tvých lesů
Anotace: snad pro ten výhled
ukrad jsem motiv
rozlehlé krajiny tvého srdce
topené hory v oblacích
a křidel ptáků
.
.
.
někdo zvoní
naposled
opouštím filmový pás
uprostřed dialogu
zmateného mlčení
pohasla vůně červeného koberce
ve vedlejších rolích
ty a já
smíšené lesy
louky vzácných květů
pojď
zemřeme tu
na malou chvíli půjdem za světlem
vybralas místo stínu
lomené jiskry přesýpacích hodin
netikají
jen když se lámou větve borovic
pak tichým pláčem zdobí
utkané sítě pavučin
ukrad jsem motiv
do tvého srdce vstoupil
nepozván
Přečteno 644x
Tipy 14
Poslední tipující: Sýkorka07, Anita Buchtová, Helena Buchtová, hanele m., Elisa K., Robin Marnolli, Miriska
Komentáře (7)
Komentujících (5)