Anotace: Nebo půlka
něco mám prostě schovaný
tak už se neptej
nejsou pro to slova
hluboko u dna truhly kovaný
už od té chvíle
co jsem se k tobě schoval
pršelo dlouho
a k tomu ještě zima
a já byl v půlce té
z největších luk
chvíli jsem váhal
jestli vrba stará
anebo hrdý majestátný buk
kdo mohl tušit
že v dutém kmeni stromu
bude se krčit dívka tajemná
oči se vpily
v mžiku do těch druhých
náklonost byla mlčky vzájemná
pěkné dílko, povedené:-)
14.05.2013 07:26:08 | Robin Marnolli
a to ho je teprvá půlka. Jdu to nějak domyslet
dík za přízeň :)
14.05.2013 07:47:23 | přechodná záležitost