Anotace: ...a nejen pro švestky.
Kroky se v životě stejně jako v lese
stáčejí doprava.
Klopýtnutí na jejich odbočkách
voní tekutými švestkami.
Z míst, do kterých se člověk jen vesní,
hraje a zpívá ticho,
padají hvězdy
a zaznívá neslyšný potlesk.
Domů.
Louže na zahradě si hraje na jezírko.
Její břehy se roztahují
až za hranici představivosti.
Vesnívám se...
prošvestky je supermoderna
19.05.2013 11:51:33 | Lilien
Prima poznámka - skoro jako k něčemu jinýmu... že jo? Dík za upozornění...
19.05.2013 22:17:26 | aravara
Rádo se stalo:)
20.05.2013 06:24:12 | Lilien
Krásné slovo "vesnívat se"
19.05.2013 09:48:56 | zamotán v nedospělosti
Vzpomněl jsem si na jeden čundr, taky jsme tam měli trošku švestek v láhvi...
19.05.2013 00:34:06 | Robin Marnolli