Anotace: sadem, parkem i ulicí.... :) jen pocity :)
Procházím se po předměstí
s trochou deště v zádech jen
Závidím mu - ten má štěstí
- podzimem je opojen ...
Procházím se tichým sadem
v duši šumí listoví
V klopě saka svůj diadém
který už víc nepoví.
Vlhký vzduch si píseň brouká
v mlze těžko najdu sen
Z keřů, z růží podzim kouká
zdá se býti unaven.
Na lavičce počkám chvíli
jestli přijdeš náhodou
Budem' si hrát na motýly
co květinu dobudou.
Procházím se rušnou třídou
zvuky aut se nesou v dál
Na výlohy píšu křídou
že bych Tě rád miloval ...
Snad ve světlech semaforů
možná v čajích tichých dam
najdu k tobě metaforu
nejhezčí - tu uvítám.
Procházím se kolem vody
v touze jsem až do pasu
Chci Ti dát - ač je to z módy
rudou růži do vlasů ...