Anotace: Jen takový pokus omotat myšlenky paprskem světla.
Po pullitru červeného vína
osamocen ve svém nic plus nula
oknem se dobývají tisíce kapek
bubnují své SOS
a já jim neotevřu.
Proč?
Cítím se starý
milovat se s nimi nahý
na posečené louce
nemám důvod
jsem zklamaný sám sebou
neslyším to srdce co bych chtěl
nemám původ
ani chuť
ani hlas abych písně pěl.
Déšť ustal.
Za oknem už jen občas bum bum
zní mi to jako rum rum
já však miluji víno ve dvou
něžně a lehce
proč ležím sám
ve svém pidimezonetu
nohy studené od hliníkových schůdků
proč mne láska nechce.
A zase bum bum.
Večer vlahý
čistý vzduch
jdu za nim ven
jaště trochu prší
je teplý jarní den
pár kapek co se tříští po dlouhé pouti o mé tělo
miluji se s nimi nahý.
Tělo to chtělo.
úplně jsem si ten déšť představil, jak rychle přichází a pak pozvolna ustupuje jarnímu slunci.Pěkné
22.05.2013 00:38:36 | Robin Marnolli