Anotace: bez dohry
Pozemšťanka která skrývá tajemství...někdy právě to tolik přitahuje,ta příchuť která je nepoznaná..láká tak poznat nepoznané to nás právě přitahuje,odhalovat a snit..je to pro někoho věčná múza ;) no pěkné muži hvězdné oblohy :))
25.05.2013 09:59:28 | xoxoxo