Sluníčko mé nejbližší miluji když záříš.
Když tvé oči tyrkysové hrají všemi barvami.
Jako jediná osoba do mého srdce patříš.
Pojďme se projí po pláži, skončit mezi palmami.
Tam zahrnu tě polibky, jak na prvního máje.
Kéž to nikdy neskončí, i když dosáhneme ráje.