KONTRA POESIE
Anotace: mé - napsaná mnou milovanou manželkou(69)
Spadla hvězda z oblohy
úlekem zbledla
dopadla mi před nohy
a já ji zvedla
Hvězda spadlá z nebe
krásou celá srší
do rukou mne zebe
stříbro z vlasů jí prší
Stříbrné nitě -
svou vlídnou víru
upřádá v sítě
klidu a míru
Do té sítě zemi pak
chytí jak motýla
chvíli ji pohýčkat
zas zpátky jí posílá
A až zase srovná si
stříbrné vlásky
země dál ponese
poselství lásky
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, isisleo, Secretive, Bunney
Komentáře (1)
Komentujících (1)