Anotace: oba
Nechceš to přeložit do češtiny?:p
01.06.2013 00:54:18 | muchomůrka bílá
dobrá, pro Tebe první část:
Vítr šel spát, nato mírně se ochladilo
na mínus pět, to není chlad v normě
kdo v květnu mráz nesnese
ať sází na plus, mně se vyplatilo
na sobě dřít, jsem v nebývalé formě
strach z rekordů Guinnesse.. :)
03.06.2013 16:05:45 | Petbab
Díky; a ten zbytek? ;)
03.06.2013 17:43:12 | muchomůrka bílá
nemusím sdílet, stal jsem se polárníkem
beze jména, holt, to se stům stává
nemám na výběr, kdo jsem?
nevím sám proč nevím, komu s díkem
přimrzlým ke rtům se nedostává
jména, jda za svým nosem
05.06.2013 09:19:17 | Petbab
I když jsem tu dlouho nebyla, pořád mají tvé básně co říct a mají své kouzlo..ráda se k nim vracím ;)
31.05.2013 10:53:32 | xoxoxo