Objevil ses
Anotace: setkání po 20 letech
Objevil ses v mém životě
a já nevím, co s tím.
Zaprášené vzpomínky
vyvolávají explozi touhy
po sladkých něžnostech.
Chtěla bych vrátit čas,
jen o pár desítek let,
schoulit se u tebe,
vnímat tvoje teplo
a hltat žhavé polibky.
Přečteno 493x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
Komentáře (3)
Komentujících (3)