Anotace: ..
kde láska sídlí
???
v očích ..
v každém pohledu
ve zvlněných bocích
na dětském pískovišti??
v třpytivých vločkách na ledu
v každé Tvé stopě
utopené v mechu
včerejších něžných doteků
a v noci v měsíčním světle
když v tichu slavičí melodii
prodchnutá slastí
zpívám
...bez dechu
10.06.2013 11:59:03 | Noc17
kde láska spí
snad v srdcích
v kolébce největšího citu
a s každým úderem
je k probuzení blíž
ty víš
že sny se toulám jen tak bosý
kolem tvých vlasů
vplétám dech
po zádech přejedu ti rukou snovou
to abych nevyrušil
malinovou
pusu já ti dám
10.06.2013 13:43:35 | poeta