za trochu sněhu, šla bych světa kraj
Anotace: s hlavou rozbitou a bosa
sněží
sněží
.
mám tajné přání
poznat pána sněhu
snad malý flirt s ním chvíli hrát
on by mi za to
pro mé modré oči
nabílil louku napořád
pak by se s větrem
o závod dolů
zatímco květy plné včel
jezdilo ve dvou
v závějích snilo
teda jen kdybys, lásko chtěl
a kdyby ne, tak koule letí
za krkem bude chvíli tát
to abys příště, bez váhaní
šel se mnou v létě lyžovat
hlavně se neboj, bude ti patřit
večer, noc celá, dlouhý sen
odložím touhu, po věčném chladu
v měsíčním svitu se
rozplynem
až ráno květy růžových keřů
pozvou své roje k doteku
nechám tě spát, jen tiše vklouznu
miláčku
k tobě pod deku
Přečteno 504x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, kudlankaW, Robin Marnolli, Amonasr, Jan Voralberg
Komentáře (5)
Komentujících (4)