Anotace: ..
rád bych se položil
do záhonu růží
okvětním plátkům nabídl svou tvář
počítal hvězdy
každé druhé slunce
naslouchal noci
plachý samotář
rád bych se složil do závějí lánů
a zlatým klasům
krásu záviděl
v odrazech slunce
hledal vzkazy skryté
tvůj obraz roztříštěný
skládal na příděl
rád bych si přečetl
tvá tajná přání
a z trhu proutěný
košík bezedný
plnil až po okraj
svou tichou láskou
jednou snad dám ti ho
v den náš poslední
propůjčit růžím
záblesk
stínů hvězd
šeptat ššššš
s klasy o polednách
dýchat tu vůni
ze spojených rtů
a dlaní
snít sny za svitu slunce
smát se všem steskům
a číst ve Tvých očích
za svítání
11.06.2013 10:46:43 | Noc17
zavřené oči
vůně těla
odtéká s proudem
vteřina osamělá
propletem prsty do sladkého snění
chvílí omámení
nořím se do mechu
hned vedle tebe
a v pološeru
okamžik zebe
něco mě láká
vlasům se dvořit
šeptat jim
o kráse moří
i o té tvojí
balené v šatu
s cedulkou zákaz
celibátu
11.06.2013 12:00:35 | poeta
Skvělý rytmus, dokonalá libuzvočnost... jen zavřít oči a nechat se laskat hřejivými paprsky letního slunce...
Takhle nějak voní to nejprostší štěstí.
11.06.2013 08:36:31 | La Ragazza con Bandiere Ceche