Šipky
Pozemskou konotaci hledám vesmíru
kterak se liší od moudrých záměn s kozmem
denotačním pojmem z pořádku plezíru
nestrefíš-li se do terče mého, posvém
zkus to ve stavu beztíže, se mnou online
vesmírné šipky na střed galaxie hrej
černá díra je spolkne všem, Abel i Kain
dopadnou stejně, mě víš-li jak, obehrej
hledej můj vesmír kde je černá díra smůl
hráče tak hazardního výhra koliká
vyšla nazmar, upgrade stejného pojmu, půl
vítězství Tvého je.. najít mu dvojníka
Přečteno 454x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Robin Marnolli, přechodná záležitost
Komentáře (0)