Anotace: lalala
Hledám tě,
Volám do noci,
zhola mé duše,
v tichosti líbezné melodie,
ve stínu dubu a listí harmonie,
Chci potkat tě jen,
Což nesmím se ptát?
Zda jsi skutečný a volný jako pták.
Když vím, že tak, jak hledám já
Tak i ty tušíš,
Že světlo v našich duších
Změní se v nekonečno,
V ten širý oceán.
Budu tě hledat dál,
A je mi jedno, zda dnem čí nocí.
Uslyšíš mě, anebo neuslyšíš?
Anebo padne temný stín,
Na hlavu mou a v srdci rým,
jež zůstane snad neslyšen.
A odpluje pryč s kapkou deště.
Chci slyšet, jak voláš "Ještě neocházej"