Anotace: ..
pod klobouk schovám ti
scénář mých snů
těch tajných
kde tě havran svými křídly hladí
a jedno pírko do vlasů
v závanu křídel
co tak svádí
vedlejší role nechtěj hrát
buď hlavní
tou co všichni znají
co na červeném koberci
kudy si vítr cestu krátí
do šatů z růží převlékají
buď ve snu snem
i probuzením
tichými kroky v zádveří
buď moje jemná
z prachového peří
chvěju se
čekám
u dveří
Tvé snění
má pírka načechralo
jen chvíli jsem měla strach
že mé sny
chvěním rozfoukáš
teď už se nebojím
probuzená ze sna
ve Tvé kávě
utopená hvězda
hedvábný povlak noci
vepsaný do Tvého polštáře
Tvá rosa
vykouzlená ze snáře
16.06.2013 11:31:14 | Noc17
tvá pírka
jsi má labuť sněhobílá
když víří kolem pohledů
lhát nesvedu
chtěl bych být po tvém boku hejnem
ze stejné výšky vnímat svět
k útesu
doletět a kapky
jak tvoje
tak mé vlastní
silou přiboje
pít a nechat se jen chladit
možná svádět
neprozradit
ne hned
to až časem
kdy snad propleteme peří
do společných dveří
první krok
16.06.2013 13:57:54 | poeta
http://www.youtube.com/watch?v=arkf1cYIENA&list=PL0F320B830F641459&shuffle=473
18.06.2013 12:48:22 | Noc17
splétat pírka
tkalci z horských úbočí
mísit kapky příboje
barvy spektra zotročit
první kroky
s tebou
v modřínovém jehličí
ten tenký záblesk štěstí
paprsek slunce co lechtá mech
cedníkem šišek z borovic
tvé oči ponořené v mých
nikdo nikdy neměl........
..... víc...
18.06.2013 12:45:25 | Noc17