Anotace: ..zakázané rande?
Můj vlastní klobouk
Ti sluší víc než mě
'Kdyby to bylo rande, líbám ho!'
šeptám tu tmě
Jsem vedle z toho
bytí ve Tvé blízkosti
líbí se mi veškeré
projevy Tvé lidskosti
Jsem mimo realitu
s každým pohledem do očí Tvých
tak proč sakra musí to
býti hřích..?!