Anotace: To mi před Hrádkem rozkvetl a zavoněl jasmínový keř ...
Teda to je těžká romantika. Ale mně se líbí, tak supertipuju, ač jako první.
07.08.2013 19:42:04 | divoska_jaja
Divoško, nějak tahle báseň nikoho dalšího nezaujala. A to jsem si od ní dost sliboval. :o)) Tolik romantiky ... a nic.
Neznáš vysvětlení?
11.12.2013 20:11:34 | Zasr. romantik
Taky mě to dost překvapuje. Já jsem založení spíše cynického, ale zrovna tohle Tvé dílo mne oslovilo, romantiky je tam tak akorát.
Ale třeba jen ti, co tuhle básničku četli, nebyli zrovna přihlášení a nemohli Ti tak dát komentář ani tip, ač jim třeba i slza ukápla.
13.12.2013 12:26:57 | divoska_jaja