Anotace: ..
Utopené nápady
v tůni očí Tvých
Myšlenky sápou se
se svými chapadly
A kdo je zkrotit stih'?
Občas člověku trable
vlastně nevadí
občas existuje 'zlo'
co po duši Tě pohladí
Okouzlení
nezvládáš mu odolat
Pokušení
neumí člověk
moc dlouho vzdorovat
Doteky po těle
doteky rtů
náhodné nechtěné
a vlastně v plánu
nesmělé
představy snů
Tak co bude dál
kdo tu realitu ochočí
..dřív než se v noční můru otočí?!