Anotace: ...někde... :)
Jsem obyvatel modrých dálek
Neznám peníze, strach, zlost i něhu
jen tam pluju v tenkých nekonečnech
a hlavu mám čistou ... čistou jak sníh.
S mým domem sousedí pár duhových skel
možná jen já jen smím vidět - co já vím
Točím se ve větru, hořím v červánkách
a roním slzy, když prší ... tiše prším.
Půjde se mnou na procházku můj pes
pes s jemnou srstí z holubích per
půjdem kolem Slunce, co plane ve svém žáru
a až zhasne, půjdu spát ... klidně spát.
V těch deštích, co mají miliony rosných kapek
v těch položím se možná do tichého zasnění
a budu s nimi tančit a vyhýbat se bleskům
když se bouřka bude zlobit ... zlobit na Zemi.
Jsem obyvatel čirých proudů
proudů, skrz které vidíš do hor a vodopádů
Neznám strach a bídu, stesk a smutek
znám jen čistou modř a běl ... lesklou běl.
Jsem obyvatel mléčných drah
a přátelím se s planetami
Tak až jednou budeš chtít
přijď za mnou, vezmu tě k Saturnu ...
Moc by se mi to líbilo zhudebněné. Nevím proč.
01.07.2013 14:18:19 | Kaitlynn
:) pokusím se :)
01.07.2013 14:25:16 | Zasněný básník
Také to ve mně evokuje nějakou zvláštní píseň...
01.07.2013 19:04:58 | Robin Marnolli
Vidíš, Robine, ani nevím, že by to mohly být "hudební verše". Ale protože skládám, asi jí zhudebním :)
01.07.2013 20:30:11 | Zasněný básník