Díky....
Díky tobě nemusím jenom snít.
Díky tobě jsem začala konečně žít.
Cítím se svobodná
a občas jak bezedná.
Jsi chlap,
který mě přitahuje.
Jsi touhou,
která v mém těle koluje.
Jo,chci tě....a nestydím se za to.
Přečteno 727x
Tipy 4
Poslední tipující: Mácha, Jozef Bojanovský
Komentáře (3)
Komentujících (3)