Anotace: inspirováno nedávnou Šumavou :)
Zapadne slunce
a ty uvidíš
svět lehce opojený tmou
neboj se, vždyť je to jen Noc ...
Uviješ věnec
z horských kopretin
a při západu
budeš jako skutečná víla ...
Večer se vyvezeš
vyvezeš tichou lanovkou
až na hřebeny jarních hor
a to jen tak pro radost ...
Zapadne slunce
za strmé horské lesy
a já podívám se s tebou
na západ chvíli z balkonu ...
V noci budeš spát
spát mi jen tak v náručí
a zůstaneš tak spát
až do společné snídaně ...
Ráno já tě vyvezu
tou horskou lanovkou
až ke slunce východu
- jen tak, z lásky k tobě ...