Dívce
Vlasy její...
jsou hřbety mořských vln,
v nichž dominuje zlatá...
Při pohledu na ni
niterných dojmů jsem pln,
krajkoví lpí si na hedvábí,
svou dlaní s uzarděním po bocích,
podobných dost možná kytaře,
jež nepopsatelně vábí,
mihotavý světelný kužel
na přikrývce z kašmíru
rozeseté plátky růže...
Mé dychtivé polibky
na nachové tváře
rozechvělé dívky...
Přečteno 645x
Tipy 7
Poslední tipující: Murion, teniska, innominata, Avola, Robin Marnolli, Amonasr
Komentáře (0)