Anotace: Pozorovatelská...Věnováno tobě Robine Marnolli
Mně se líbí - je hravá, vtipná a ten konec jakoby tam přílít sám od sebe a dal tomu takový závěrečný spiklenecký šmrnc a celé to nonšalantně podtrhl... ;-) Pravé kudlankovské, žádný mus tam na mě nezevluje, je v tom plno léta a já léto zkrátka rád - snad jsem vám to nenaboural... ;-))
08.08.2013 23:35:13 | Amonasr
Mám velikou radost, děkuji a jsem s poetickým pozdravem.
Martin Kudlák
09.08.2013 14:05:06 | kudlankaW
Pěkně martine.
Sice to není úplně to, co jsem myslel s tím tvým jemným humorem a nadledem, ale blíží se to. A navíc... nedá se psát na rozkaz, či z musu :-)
a k obsahu...když ti bylo dvacet, tak nebyly vycpávky a silikon...alespoň ne tak rozšířené:-)
..takže možná není vždy zlato, co se třpytí, i když já dám spíše na povahu ženy, i když krásu musím také nalézt :-)
Děkuji ti.
RM.
08.08.2013 22:02:54 | Robin Marnolli
Je ve tvých slovech tolik pravdy.
Jen jsem dnes usedl do parku a psal ...
Máš vytříbený vkus a mám-li srovnávat
poetiku oné básně z restaurantu,
této jistá nesnesitelní lehkost bytí - schází...
Jsou dílka,která neuspěcháš a výsledek však stojí za ono čekání...
Řekněme, že tato slova zasazená do řádku přišla z nenadání...
Chybí, vím, něco ji chybí
snad se i tak někomu zlíbí :)
Děkuji za tvá slova upřímná :)
Marty
08.08.2013 22:07:45 | kudlankaW