Anotace: Snění v autobuse :-)
(Snít se dá nejen v noci, ale i brzo ráno v autobuse)
To ráno mě napadla taková kravina,
což schoulit se mu něžně do klína,
schoulit se a tichounce příst,
nač tak rychle celý život obracet list?
Seděl a četl Harry Pottera,
podíval se na mě
a já jen tiše polkla.
Jeho oči se do mých dlouze dívaly,
a přitom něžně říkaly:
Pojď se mi schoulit do klína,
pojď ať už není to jen kravina,
ať ten list co nechci v knize obracet,
ať už nikdy, nikdy neobrátí se zpět!
To ráno napadla mě taková kravina,
což schoulit se mu něžně do klína...
Teď jsem na to konečně přišel,ty musíš být pěkná kočka!:-)
21.08.2013 18:10:43 | Jozef Bojanovský
No jestli může být kočka půlstoletá - proč ne? :-)))
Díky za kompliment, je to víc než milé!:-)
21.08.2013 18:18:49 | Qwolady