Paralely
Zamilován do paralelního vesmíru
do ní
hned nato rozjel pod Parnasem věštírnu
v ohni
omfalos, ten pupek světa vše vyjeví
ona
věštba sama přišla v rouchu Evy
volná
odtud k němu na dotek rtů, žár sešlápla
nohou
od beder, footfetišizmu zalkla ďábla
dlouhou
paralelní druhou, stejnou do páru ať
věští
zamilován oči sklopil do obou pat
kleští
Přečteno 505x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)