Z našeho světa
Ztratil jsem kus světa
přibližně tvých rozměrů
třídím si vzpomínky
na našich pár večerů
prý přeháním
šepotem lichotek
tvé hlavě na mé hrudi
při hřátí rukou
který tě často studí
z čela jsem ti vlasy sbíral
i když jsi zrovna spala
počítal nádechy
byl šťasten z mála
náš svět je pryč
přítomnej zůstal
jen můj chtíč
Přečteno 570x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, terezkys
Komentáře (2)
Komentujících (2)