Kateřina
Každý ráno
ležíš mi po boku
jemná a voňavá
i když jen ve zlomku
lesk mi odrážíš v očích
vím, že tě taky ztratím
uléhám s tebou ke spánku
hladím tě, zatím
svý větrný mlýny
skrývám pod peřiny
vedle posledního vlasu
mý Kateřiny
Přečteno 712x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Martinecka23, Sýkorka07, Madanik, Petbab
Komentáře (7)
Komentujících (3)