Anotace: *** I toto byla "naše" skvostná minulost. ***
zajímavé.
Pokud některé verše ano,
tento jsem nepochopil a zůstává mi záhadou...
Smrt přišla náhle,
jak ze Starého zákona šesticípá hvězda
a směr peklo oběma nám přinesla.
(šesticípá hvězda je znak Izraelského státu...a starý zákon...ten nikdy žádnou hvězdu neměl...co je v tom spojení?...)
já vim...moc hledám odpovědi, ale prostě hledám smysl, no:-)
01.11.2013 00:29:02 | Robin Marnolli
Robine je to určitá lingvistické přesmyčka poukazují jednak na Izrael, což jsi přesně správně pochopil šesticípou hvězdou. Starý zákon je zmíněn s ohledem na křesťanství (já osobně jsem oficiálně ateistka). Zmínka o smrti je inspirována historickými událostmi během druhé světové války, kdy snad již v dnešní době každý uzná, že koncentrační tábory, pochod smrti a mnoho dalších zvěrstev byly skutečností. Snad jsem dostatečně rozebrala, to v čem jsi snad nenašel smysl. Děkuji za komentář. Anna F.
01.11.2013 14:33:27 | Haviko