KRÁSY TVÉ
Anotace: Oslava krásy duševní i fyzické, důvěry.
KRÁSY TVÉ
Vábí mě velmi tvá krása
když usmíváš se na mě
rád bych pohladil tě
aby jsi důvěru získala
Však charizma máš hezké
přednosti obdivovat tvé
pro mě nádherná jsi celá
i duše tvá šlechetná jsa
Fantazie budí mysl mohou
když myslím na tebe celou
snad chytrost a krása tvá
je to co plete hlavu mi
Chytrost a krása vše není
důležité je samo porozumění
pochopení ochrana i souznění
rád bych vše vyjádřil bych ti!
Přečteno 722x
Tipy 1
Poslední tipující: Haviko
Komentáře (0)