Anotace: hudba je zvláštní fenomén
rukou nezachytím
a dlaní nenaberu
nezavřu do klece
ani nenaleju
na pomoc zavolám
když všichni jsou hluší
ze všech dvou vybírám:
srdce a duši
kam uložím
do tónu...
18.11.2013 09:57:25 | enigman
nic dlouhého... vyvážená... zahrála.
16.11.2013 09:28:54 | Robin Marnolli
Děkovno rozměrné, Robine
16.11.2013 11:07:53 | aravara
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?