Horizont skal
Hyacint se zabělal před horizontem skal
kde zavískal mě ve vlasech.
Zavěšen na provaze svého závazku podobá se obrázku v medailonu.
A v sladkém tónu je blízek hlasu konipasů
když si zobají zrníčka obvážných přání
o milování.
Na horizontu skal
hyacint rozkvétal.
Přečteno 844x
Tipy 11
Poslední tipující: Jana B., enigman, zdenka, terezkys, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)