Spící
Chci ležet při tobě
být milována gravitací
a k tvým očím spícím přilnout jako ke granátovým jablkům.
Stavím trůn posedlosti
zad podlosti i padlosti listí jistí vláčnou cestu díky gestu tvých slastných paží.
Blaží mě
když k tobě se vinu jako hedera
ta která pokryje rov podzimu.
Proto lnu k tvému tělu spícímu.
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Urban, Jana B., poeta, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)