Anotace: Večer na pláži
Rozplakala se tmou
letní bouřka rozcáraná blesky
Hospodine, pomiluj ny!
Světla podtrhují černou bez hvězd
a žádný verš
na tom nic nezmění
Písek syčivě pije slzy,
které se končícím západem
mění v krev
Přesto písek zůstává
i v temnotě
nevinný a bílý