Fialová představa
Chci se utopit ve fialové představě tvých brusinkových rtů
a pak už nic nepřijímat
nežli vína zadostiučinění
v poháru zemdlení.
Ve stínu zelení chodí vyprávět poryvu na hladině bezového rybníka
který odtíká.
Proto chci se utopit ve fialové představě tvých brusinkových rtů.
Nabírám kompotu plnou lžíci.
A ty ses tu utopil
spící.
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)