Předvánoční
Anotace: Už se to blíží...
✳
Tiše se snáší sníh
stmívání čas
vzpomínky tají
a světýlka v nás
ať hřejí, nejen
o Vánocích...
✫
Pod stromkem bude pohoda
radost snad v každé tváři
není to jenom náhoda
když vzájemná láska září
❊
Přečteno 490x
Tipy 13
Poslední tipující: vodnař, Isquieasuus, Hopsinka, Doradan, střelkyně1, Květka Š., Jana B.
Komentáře (2)
Komentujících (2)