Dotkneme se spolu lásky.
Zrychlí puls a zbarví tváře do ruměnce vlčích máků
které kvetou tam kde vlakům dává sbohem nádraží.
Na zápraží tam leží kocour starý jako čtvrt století
dřímá kde staletí topolové též.
Když přivřeš oči jako on
pak dotkneme se spolu lásky.