Malířův obraz
Anotace: I obraz s vybledlými barvami má své kouzlo - Navazuje na báseň Malíř
A co až barvy vyblednou?
Přijde zase za tebou?
Bude dále bloudit tmou?
Nebo půjde za jinou
avšak ne tak nádhernou?
Třeba půjde, nevrátí se
Bude tě mít v srdci, jistě
Však místa je tam dost
Snad láska je nemoc
Občas ale se objevi
Dívka která za to stojí
Člověk se stane chronikem
Což nekončí jejím zánikem
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)