Políbit
Tahle kometa mě má ráda
v jejích vlasech bláhové snění
zbytečné není, cit když hádá
- uhodne, v tranzu rtů zdřevění
věčný polibek kousnut těžce
ionizací prolezlou mrazem
kdo čeká smích po třetí tečce
ať čeká dál, chci být úkazem
přírodním, když budu smět líbat
vší svůdnost z jejích vlasů svléklou
slunečním větrem, hlavou klimbat
piruet v záklonu ohlédlou
za obličejem v komě z ionů
polibků, v nichž sled neusíná
přát si nemít svůj stín v ohonu
má smysl.. ISON, má lásko stinná!
Přečteno 654x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)