Forbidden oxygen
Anotace: dnes o 19.24 hod. červený bolid
Som čiarou zakázanou
v spektre tejto kométy
do uzla zaviazanou
pištoľou na konfety
vystrieľam srdiečok z pŕs
nanočastíc prúd do striech
cez jednu z nich skrz naskrz
preletí, iným na smiech
posledné, najmenšie, vie
čím okysličené je
láska v ňom nezhrdzavie
- hanbou nesčerveneje
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Holis
Komentáře (0)