V objetí konikleců sladkých
V závoji růžovém
v objetí konikleců sladkých se naše rty setkaly
vetkaly mlhavému dni jas zlatých králů.
Ponenáhlu korálek po korálku navléci se chystá den
i stříbrolistá cesmína co stonek má ojíněn
se červená
jako ramena má.
Naše rty se setkaly
v ojetí konikleců sladkých
v závoji růžovém.
Přečteno 454x
Tipy 9
Poslední tipující: V.N.Losinský, poeta, J's .., enigman, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)