Anotace: s kometou
Není nad to, když člověk stráví své "vlastní" Vánoce. Podle svých přání a snů. Ty jsou potom opravdové, třeba na kometě ISON. Vánoce nejsou smažený kapr a nazdobený stromek. Je to osobní, vnitřní pocit radosti a štěstí. A ten se skrývá mimo hmotnou realitu. Krásná báseň a připomínka skutečně důležitého. Pozdravuji na kometuuuu. :O)
08.01.2014 08:17:35 | Tichá meluzína
na kometě ISON se mi líbí toho víc.. jak je, řekl bych, chytrá.. denně nevycházím z úžasu, co provádí.. nemám teď jiné přání, jen ji moct sledovat dál, pokud to dovolí mně, má za to mít můj dík
08.01.2014 18:59:59 | Petbab
Tak hodně jasných nocí, čistých dnů a dobrý výhled. Myslím, že kometám a vesmírným tělesům vůbec, pozornost pozemšťanů nijak nevadí. To svolení snad máme, nejsou sobecké. Ta prostá jednoduchost vztahů, mezi lidmi občas schází. Užijme si ji alespoň mezi hvězdami. :O)
08.01.2014 19:33:45 | Tichá meluzína