Místo tiché
Za zpěvu sýkor ševelivých
za šumu osik sivých
přicházím tam
kde schovávám srdce.
Je ve tvé růžové duši.
Tuším že mám na zádech spadlé kadeře
uvolněné smíchem.
Na tom místě tichém
kde dýchají stromy a mech na kamenech
setkávám se s tebou, lásko krásná
sladký hlas má ve větvích vítr tančící
bílí koníci sněžní jdou novému dni vstříc
v tom vzroste pár náušnic v pavučině.
Ty si navléknu až
za zpěvu sýkor ševelivých
za šumu osik sivých
přijdeš ke mně,
lásko krásná.
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: V.N.Losinský, enigman, jitoush, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)